ЗИМОВІ СЦЕНАРІІ,НОВОРІЧНІ
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:17 | Сообщение # 1 |
 Генерал-лейтенант
Награды: 0
Статус: Offline
| Сценарій Нового року для молодших класів Сценарій святкування Нового року у молодших класах
Дійови особи:
* Ведучий, * Діти, * Втерець, * Сніговий, * Cніжинки, * Дід Мороз і Снігуронька
Хід свята
Діти: Ми зиму зустрічаємо І щиро так вітаємо! Іде вона з смішинками, Нарядними ялинками.
Дерева вздовж по вулиці В убранні чарівнім, В повітрі стільки свіжості І стільки меди в нім.
Іде зима з бадьорістю, Із свіжістю, з прозорістю, З прогулянками лижними І ще з святами різними.
Ми любим дні морозні І щедрий сніговій, І зорі заворожені.
Усі разом : Ми любим рік Новий!
Здрастуй, білий, пухнастий, веселий сніжок! Здрастуй, гостя – зима-чарівниця! Викликай же на гірку нас всіх на лужок, А мороз хай рум”янить нам лиця. Новоріччя настало, вітаємо ми Вас із радісним святом красуні-зими!
Пісня „Ой, зима, ти зима”
Ведучий: Кажуть, під Новий рік трапляються різні цікаві пригоди. Про одну ми вам розповімо.
Дві дівчинки і хлопчик з саночками
1-а дівчинка: Ой, як зимно! Завірюха несподівана прийшла. 2-а дівчинка: Чом не взяла я кожуха, рукавичок не взяла? Хлопчик (гукає): Гей, ходіть сюди, дівчатка! Не лишайтеся самі.
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:17 | Сообщение # 2 |
 Генерал-лейтенант
| Виходять
1-а дівчинка:Де ми є? Сніги усюди, як додому нам дійти? Як дорогу віднайти? Хлопчик: Хто поможе цю красуню нам у школу відвезти, 2-а дівчинка:Ой, як страшно! Я боюся. 1-а та 2-а дівчинки: Ой, ой, ой!
Хлопчик.: Та тихше ви! Хтось іде, усі ховаймося.
Вітер (вбігає) Не лякайтеся мене, бо вітерець я ще маленький. Але з снігом моторненький. Ось утихне сніговий і дорогу вам додому буде видно в лісі всьому. А ви хто такі?
1-а дівчинка: Ми – діти. 2-а дівчинка: У нас є тато, є і мамо, і тепленьки в нас хатки. Вітер:Щож ви робите в лісі у такий зимовий час?
Хлопець: Ось наші санчата. Ми на них повезли в ліс із хлібом торбинку. А назад веземо від звіряток ялинку.
Вітер: Ну, нічого, допоможу, раз у вас така біда! Ви везіть, везіть, санчата, І Миколку і дівчаток Крізь сніжок легкий, пухнастий У шкільне чарівне царство.
Виходить Сніговий
Сніговий: Я – Сніговий, я – Сніговий! Чистим снігом все навколо – І шляхи, й дерева, й поле – Покриваю, покриваю!
Я березу нахиляю, Білокуру, білокуру, Підіймаю і жбурляю Цілий рій сніжинок вгору.
Вибігають сніжинки
Сніжинки: Ми сніжинки, наша мама – це зима, А Мороз – наш рідний батько, В світі кращого нема! Він малює сріблом вікна, Самоцвіти роздає, І до танцю нам, снижинкам, Він на вітрі виграє!
Діти: Як це гарно, як це гарно!
Дівчата: Заспіваймо, щоб зігрітись, То й не страшно буде нам.
Пісня-танок „Хоровод сніжинок”, сл. А.Фартуняшка, муз. Л.Дутківського
1-а сніжинка: Гляньте, з неба зірка впала! 2-а сніжинка: Чути срібні голоси! Поспішайте, ждуть вас в школі!
Усі: Новий Рік, прийди!
Пісня „Святкова”
Ведучий. Друзі, а яке ж Новорічне свято без Дідуся Мороза?
Дід Мороз в санках спішить, З ним Снігуронька сидить. Мчать удвох по снігах У сріблястих кожушках.
Сніг на кущах верболозу, Снігом укриті хати. Як тепер Діду Морозу Школу нашу знайти?
Вранці до гаю стежинку Нам протоптать довелось, Щоб і до нас на ялинку Теж завітав Дід Мороз.
Ой, Дідусю наш хороший, Ти до нас прийди з морозом! Швидше стукай у вікно, В гості ждем тебе давно.
Ми у коло стали, Разом погукали: - Гей, Морозе, йди в кімнату Новий рік стрічати!
Ведучий: Друзі, давайте будемо всі разом Дідуся Мороза гукати!
Діти кличуть Діда Мороза
Пісня „Дід Мороз”
(Дід Мороз і Снігуронька вітають усіх присутніх з наступаючим Новим роком. Загадують дітям загадки, проводять ігри).
Дівчинка: Ой, Дідусю, бородатий, Ти прийшов до нас на свято! І дарунками в цей час Почастуй маленьких нас.
Дід Мороз і Снігуронька роздають новорічні подарункі
Хлопчик: З новим роком, любі друзі, Ми вас всіх вітаємо!
Дівчинка: І найкращого у світі Щиро побажаємо!
Хлопчик: Щоб у вашім домі світлім Квіти розцвітали, Щоб дні ваші прийдешнії Ще кращими стали!
Дівчинка: Щоб були в своїх оселях І щасливі, і веселі! Щоб співали пісні В ці святкові світлі дні!
Усі разом: Щоб вам весело жилося! Щоб все краще лиш збулося! З Новим роком всіх!
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:22 | Сообщение # 3 |
 Генерал-лейтенант
| Сценарій Нового року у молодших класах 2.
Дійови особи:
* Ведучий, * Діти, * Втерець, * Сніговий, * Cніжинки, * Дід Мороз і Снігуронька
Хід свята
Діти: Ми зиму зустрічаємо І щиро так вітаємо! Іде вона з смішинками, Нарядними ялинками.
Дерева вздовж по вулиці В убранні чарівнім, В повітрі стільки свіжості І стільки меди в нім.
Іде зима з бадьорістю, Із свіжістю, з прозорістю, З прогулянками лижними І ще з святами різними.
Ми любим дні морозні І щедрий сніговій, І зорі заворожені.
Усі разом : Ми любим рік Новий!
Здрастуй, білий, пухнастий, веселий сніжок! Здрастуй, гостя – зима-чарівниця! Викликай же на гірку нас всіх на лужок, А мороз хай рум”янить нам лиця. Новоріччя настало, вітаємо ми Вас із радісним святом красуні-зими!
Пісня „Ой, зима, ти зима”
Ведучий: Кажуть, під Новий рік трапляються різні цікаві пригоди. Про одну ми вам розповімо.
Дві дівчинки і хлопчик з саночками
1-а дівчинка: Ой, як зимно! Завірюха несподівана прийшла. 2-а дівчинка: Чом не взяла я кожуха, рукавичок не взяла? Хлопчик (гукає): Гей, ходіть сюди, дівчатка! Не лишайтеся самі.
Виходять
1-а дівчинка:Де ми є? Сніги усюди, як додому нам дійти? Як дорогу віднайти? Хлопчик: Хто поможе цю красуню нам у школу відвезти, 2-а дівчинка:Ой, як страшно! Я боюся. 1-а та 2-а дівчинки: Ой, ой, ой!
Хлопчик.: Та тихше ви! Хтось іде, усі ховаймося.
Вітер (вбігає) Не лякайтеся мене, бо вітерець я ще маленький. Але з снігом моторненький. Ось утихне сніговий і дорогу вам додому буде видно в лісі всьому. А ви хто такі?
1-а дівчинка: Ми – діти. 2-а дівчинка: У нас є тато, є і мамо, і тепленьки в нас хатки. Вітер:Щож ви робите в лісі у такий зимовий час?
Хлопець: Ось наші санчата. Ми на них повезли в ліс із хлібом торбинку. А назад веземо від звіряток ялинку.
Вітер: Ну, нічого, допоможу, раз у вас така біда! Ви везіть, везіть, санчата, І Миколку і дівчаток Крізь сніжок легкий, пухнастий У шкільне чарівне царство.
Виходить Сніговий
Сніговий: Я – Сніговий, я – Сніговий! Чистим снігом все навколо – І шляхи, й дерева, й поле – Покриваю, покриваю!
Я березу нахиляю, Білокуру, білокуру, Підіймаю і жбурляю Цілий рій сніжинок вгору.
Вибігають сніжинки
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:24 | Сообщение # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Сніжинки: Ми сніжинки, наша мама – це зима, А Мороз – наш рідний батько, В світі кращого нема! Він малює сріблом вікна, Самоцвіти роздає, І до танцю нам, снижинкам, Він на вітрі виграє!
Діти: Як це гарно, як це гарно!
Дівчата: Заспіваймо, щоб зігрітись, То й не страшно буде нам.
Пісня-танок „Хоровод сніжинок”, сл. А.Фартуняшка, муз. Л.Дутківського
1-а сніжинка: Гляньте, з неба зірка впала! 2-а сніжинка: Чути срібні голоси! Поспішайте, ждуть вас в школі!
Усі: Новий Рік, прийди!
Пісня „Святкова” Ведучий. Друзі, а яке ж Новорічне свято без Дідуся Мороза? Дід Мороз в санках спішить, З ним Снігуронька сидить. Мчать удвох по снігах У сріблястих кожушках.
Сніг на кущах верболозу, Снігом укриті хати. Як тепер Діду Морозу Школу нашу знайти?
Вранці до гаю стежинку Нам протоптать довелось, Щоб і до нас на ялинку Теж завітав Дід Мороз.
Ой, Дідусю наш хороший, Ти до нас прийди з морозом! Швидше стукай у вікно, В гості ждем тебе давно.
Ми у коло стали, Разом погукали: - Гей, Морозе, йди в кімнату Новий рік стрічати!
Ведучий: Друзі, давайте будемо всі разом Дідуся Мороза гукати!
Діти кличуть Діда Мороза
Пісня „Дід Мороз”
(Дід Мороз і Снігуронька вітають усіх присутніх з наступаючим Новим роком. Загадують дітям загадки, проводять ігри).
Дівчинка: Ой, Дідусю, бородатий, Ти прийшов до нас на свято! І дарунками в цей час Почастуй маленьких нас.
Дід Мороз і Снігуронька роздають новорічні подарункі
Хлопчик: З новим роком, любі друзі, Ми вас всіх вітаємо!
Дівчинка: І найкращого у світі Щиро побажаємо!
Хлопчик: Щоб у вашім домі світлім Квіти розцвітали, Щоб дні ваші прийдешнії Ще кращими стали!
Дівчинка: Щоб були в своїх оселях І щасливі, і веселі! Щоб співали пісні В ці святкові світлі дні!
Усі разом: Щоб вам весело жилося! Щоб все краще лиш збулося! З Новим роком всіх!
Пісня „Святкова” Гей, давайте з усіма Будемо співати! Свята кращого нема, Як сьогодні свято.
Приспів: Новий рік! Новий рік! Пісенька лунає. За віконцем на поріг Сніг-сніжок лягає.
Вся ялинка в іграшках – Кульки, намистинки... Он бурульки на гілках, Зірочки, сніжинки.
Приспів
В хоровод веселий свій Стали всі хлоп”ята, І стрічають рік Новий Білки, зайченята.
Приспів
Ялиноньки веселої діждались, друзі, ми! До залу принесли її з холодної зими. Стоїть вона, мов дівчина, В барвистому вінку, Ми біля неї з піснею Кружляємо в танку.
Приспів
Здрастуй, ялиночко, Здрастуй, дивиночко, Снігом припала, Як засіяла, Біла зориночко!
Приспів
Виросла з луночки, З тихої брунечки. Ти нам наснилась, В лісі зустрілась. Здрастуй, красунечко!
Пісня „Дід Мороз” Йшов ти, Діду, довго, Всі стоптав доріжки. То ж сідай із нами Та спочинеш трішки.
Ми тобі, Дідусю, Будемо співати Про ялинку нашу, Про веселе свято!
Ми весело всі грались, Співали й танцювали. Дід Мороз, і ти давай – Затанцюй і поспівай!
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:27 | Сообщение # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Сценарій святкування Нового року для учнів 1-4 класів Звучить музика Білосніжка з гномами заводять до залу дітей. Потім самі виходять на сцену.
Білосніжка: День вам добрий! 1-й гном: День вам гарний! 2-й гном: Ой, який він незвичайний!
Білосніжка: Бо прийшов вже на поріг Новий рік! 1-й гном: Чудовий рік! 2-й гном: Рік Новий!
Білосніжка: Казковий рік! 1-й гном: Хай здивує щастям всіх! 2-й гном: Рік добра і рік кохання!
Білосніжка: Тож приймайте привітання! 1-й гном: Бутьте добрі та здорові! 2-й гном: Побажаємо любові!
Білосніжка: Світла й радощів багато! Разом: Щоб життя було, як свято!
Білосніжка: Кажуть, що під Новий рік Все, що нам бажається, Що задумав ще торік, Завжди все збувається!
1-й гном: Тут і діти, і дорослі, Всі вони такі хороші, І красиві, милі, щирі, І веселі, й жартівливі.
2-й гном: Мабуть хочете співати? Танцювати, в ігри грати?
Діти: Хочемо!
1-й гном: Ну тоді давайте всі разом підемо в Новорічний хоровод.
Під "Новий рік" на сцену виходять гноми
1-й гном: Що робити? Що робити? Який жах! Скоро наступить Новий рік, а нікого немає: ні Діда Мороза, ні Снігурочки, ні самого Нового року! 2-й гном: Знову всі будуть говорити; що ми нічого не організували, не підготували, завалили… А! (Махає рукою) Чорт зна що твориться!
Звучить мелодія На сцені, з"являється Чорт
Чорт: Е-хе-хе… Чорт, звичайно ж, все знає. На те він і Чорт. Дозвольте відрекомендуватися…
1-й гном: Тебе ще тут не вистачало! Згинь, відв ' яжись! А… Гидота тебе забери!
з"являється Гидотниця (мелодія)
Гидотниця: Завсегда! Всенепременно! Обязательно!Примем и поддержим милого дружка!Привет, Чортушка! How do you do! Чорт: Дую, дую. І не тільки. І пакості деякі з величезним бажанням роблю. Послухай, Гидотниця, по моєму, тут у нас сьогодні веселенька тусовочка намічається! Забавно, як в детективі.
Гидотниця: Щоб не витступати зря, треба діяти дуря: Дієм якби по закону, А злорадствуєм над вами.
Чорт і Гидотниця обнімаються і співають ( мінусовка пісні "Следствие ведут знатоки" )
Наша дружба и опасна, и трудна, и на первый взгляд, как будто не видна. Если кто-то кое-где у нас порой честно жить не хочет Значит, прибыло друзей у нас с тобой, - Так назначено от веку нам судьбой:
Служба дни и ночи…. Часто слышим мы упреки от родных, Что работаем почти без выходных. То воруем, то колдуем, то шалим- Тихо жить не можем!
Даже в славный дивный праздник – Новый год Кто за нас с тобой Снигурку украдет и подарки тоже?..
На сцену вибігає Петрик.
Петрик: Скільки можна! Знову те саме: вірші, пісні, ялинка. Знову зараз всі діти покличуть Діда Мороза, він приведе Снігурку.
Діти: Так!
Петрик (до Білосніжки та гномиків): І вам подобається? Гноми (разом): Так, звичайно!
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:31 | Сообщение # 6 |
 Генерал-лейтенант
| Білосніжка: Авжеж! Як же може бути інакше? Адже Новий рік – найулюбленіше свято дітей та дорослих! І за традицією його зустрічають усією сім ' єю!
1-й гном: Кожен рік ми зустрічаємо його нашою великою сім ' єю. 2-й гном: І який Новий рік без Діда Мороза та Снігурки? 1-й гном: Сподіваюсь, вони тебе не чули і не образяться. (до Петрика) .
Петрик: Хай ображаються. Вони мені не потрібні. Я зустріну Новий рік інакше. 1-й гном: І зустрічай! 2-й гном: Залишайся сам! Білосніжка: Друзі, давайте не ображати один одного, а краще всі разом підемо в хоровод.
Хровод, а Петрик сидить ображений на сцені ("Бубонці")
Білосніжка: Ну, що Петрику? Сподобалась тобі наша пісенька? Петрик: Ні. Не потрібні мені ні ваші пісеньки, ні хороводи. Я хочу зустріти Новий рік по-своєму.
1-й гном: Ну й зустрічай. 2-й гном: Подумаєш…
Білосніжка: Друзі! Зачекайте! Не сваріться! Але ж Петрик може потрапити в біду!
Петрик: Ні в яку біду я не потраплю! І нічого зі мною не станеться! 2-й гном: Ну і що ти надумав? Що ти збираєшся робити?
Петрик: Я хочу зустріти Новий рік незвичайно! Наприклад, без снігу, ялинки, без морозу. Гномики: В Африці! Петрик: Можна й у Африці! Білосніжка: А ти як туди потрапиш?
Петрик: Ха-ха-ха! Я все придумав! Я, на відміну від вас, уважно читав казки. І, навідміну від вас, у мене є чарівна паличка, яку мені подарувала Чарівниця, і за допомогою якої дуже легко потрапити будь-куди. Білосніжка: Ти добре подумав?
Звучить мелодія. Вимикається світло (фонарик) Далі під гуркіт барабанів на сцені з ' являється Вождь
Вождь: Люди племені Шао-бао! Чужоземець потрапив у наше плем ' я. Хто ти білошкіре дитя? Петрик: Я-Петрик. Я-з гімназії. Вождь: Дивна назва племені. Петрик: Як у вас гарно! Так незвично!
Вождь: Це ще не все! Йшов я, йшов із Занзибару, З ' їхав я із Кіліманджаро. На шляху була Сахара, А в широкій лімпопо Ледь не з ' їв мене гіппопо…
Петрик: Та досить діду, досить. Ми чекаємо подарунків.
Дід відкриває кошик
Вождь: Ось тобі, білошкіре дитя, кіготь тигра. Всім іншим – намисто сушених жаб. Петрик: Дивні якісь подарунки. Мені вже тут не подобається. Вождь: А тепер, розпалим вогнище, будемо готувати святкову вечерю. Петрик: Інша справа! Хоч наїмся. А що у нас на святкову вечерю?
Вождь: Хлопчик Петрик під соусом "Чумак" із ананасами. (підбігає до Петрика) Петрик: Ні, ні, ні! Ми так не домовлялися!
Петрик тікає в зал і кричить
Петрик: Допоможіть, рятуйте! Я вже не хочу в Африку, я хочу додому, зустріти Новий рік зі снігом, ялинкою, дідом Морозом, Снігуркою.
Білосніжка: Діти, давайте разом з вами пограємося і допоможемо Петрику позбавитися чар.
Гра "В цьому залі ми сім ' я"
1-й гном: А ми тебе Петрику попереджали, що в тебе будуть неприємності. 2-й гном: А ти нам, я хочу, я можу!.. Петрик: Подумаєш я й без вас справився, непотрібна мені ваша допомога. Ну покричав, ну злякався, ну і що… Білосніжка: Петрику не будь таким зухвалим, бо наступного разу ніхто тобі не прийде на допомогу. Петрик: Та досить мене повчати. Я сам, знаю, що мені робити.
Звучить мелодія з"являється Баба-Яга і Кощій
Баба-Яга: Ну як наш план спрацював? Кощій: Як завжди, моя чарівна леді. Баба-Яга: Тепер я буду королевою балу. Кощій: А я королем. Баба-Яга: Я ж так сьогодні довго наряджалася до тебе милий мій, на рандеву збиралася. Кощій: Ой бабо закрутила мені голову, що я й забув чого сюди приїхав. Баба-Яга: Сьогодні свято, ти подивись як діти святково одягнені. Кощій: Та яке ще свято? Баба-Яга: Оце на тобі (чухає голову) добалакалася, що й сама забула. Діти підкажіть мені.
Діти: Новий рік!
Білосніжка: Стривайте, а ми вас на свято не запрошували. Кощій: А ми самі без запрошення 1-й гном: Ми чекаємо на свято Діда Мороза і Снігуроньку. 2-й гном: А ви нам такі на святі не потрібні. Баба-Яга: Ти подивись не потрібні. Петрик: Це мої друзі
Підбігає до Баби-Яги і обнімає її. Баба-Яга його відштовхує
Баба-Яга: Ну почекайте, почекайте буде вам Дід Мороз і Снігурка. Баба-Яга і Кощій (разом): Рекс-пекс-фекс Дід Мороз і Снігурко з"явись.
Баба-Яга надіває корону, а Кощій шапку Діда Мороза. Співають "Розкажи Снегурочка"
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:33 | Сообщение # 7 |
 Генерал-лейтенант
| Пісня " Розкажи Снегурочка "
Росскажи ка, бабушка, как дела? Росскажи ка милая, где была? За тобой Кощеюшка бегала. Пролила не мало я горьких слез.
П-в:
А-ну-ка, давай-ка Плясать выходи. Нет мой кощей, нет мой кощей, Нет мой кощей не могу.
Баба-Яга: Ох і втомилася ж я. 100 років так не танцювала. Звичайно роки летять (тримається за бік). Кощій: Але ти ж у мене така струнка, весела, симпатична! Ну справжня Снігурка! Баба-Яга: А ти як справжній Дід Мороз Кощій: І ми влаштуєм вам справжнє Новорічне свято. Баба-Яга: І пісню заспівали, і затанцювали. Білосніжка: А де ж ваші ігри?
Кощій Гра: називається "Це все я, це все я, це компанія моя". Баба-Яга: Хто співає, веселиться і роботи не боїться?
Діти: Це все я, це всея, це компанія
Кощій: Хто із вас такий хороший, загоряти йде в колошах? Діти: --
Баба-Яга: Хто із вас хоть раз хворів через те, що зайве з"їв? Діти: -
Кощій: Чи багато через вас невмивак приходить в клас? Діти: -
Баба-Яга: Хто найбільше з вас зумів із річки виловить корів? Діти: -
Кощій: Хто з вас робить по порядку рано-вранці фіз-зарядку? Діти: -
Петрик: Що за зборисько зробили, Шуму й гаму наробили?
Білосніжка: Цить, маленький, не кричи, Краще нам допоможи.
Петрик: Ну, кажіть у чому справа? Білосніжка: Ось, поглянь у чому справа
Звучить мелодія і гноми виводять Діда Мороза Дід Мороз без мішка з подарунками йде, хромаючи на одну ногу.
Дід Мороз: Ну виїхав я, як звичайно. Не спішив, бо машина в мене хороша, подарунки з собою взяв, адже діти в гімназії мені дуже подобаються. Хотів їх привітати. Снігуронька, онука моя, теж зі мною поїхала. Їдемо, розмовляємо, бюджет на Новий рік обговорюємо. І раптом, як налетіли… 1-й гном: Хто?
Дід Мороз: Не знаю, як і сказать по-сучасному. Чи рокери, чи рекетири. Помню, вдарили мене по цій… як її … голові. (Обережно торкає голову) . А от, хто, чим і за що – не пам"ятаю. Отямився – подарунків не має, машини не має, Снігурка і та пропала. Петрик: А що ж нам тепер робити, ми що із-за Вас повинні без подарунків залишитися.
Вибігає з залу Гидотниця з чортом і підстрибує
Гидотниця: Замечательная история. Восхитительная. Душевненькая и загадостная. Просто веселенькая. 1-й гном: Ей ви! Не забувайтесь! Ану-циц. Дід Мороз: Я у відчаї, без Снігурки мені не справитись.
Чорт: Є ідея! Без проблем. Оголошується конкурс "Міс Снігурочка". 1-й гном: Дудусю, у нас не має іншого вибору. Доведеться погодитись. Гидотниця: Все сделаем в лучшем виде.
Чорт: Оголошується конкурс, на заміщення вакантної посади Снігурочки, на контрактній основі.
Звучить мелодія На сцену з визгом забирається лісова нечисть. Вони скандалять
Кощей: А хто з нами не піде. Гидотниця: Все на вибори! Пора! Чорт: Всі на вибори! Ура!
Кікімора: В Новий рік не попаде Будем вас ми веселити З вами пакості робити
Баба-Яга: Ах ти маленька мерзотниця? Це ти хочеш стати королевою красоти?
Чорт і Гидотниця, стоять в стороні, потираючи руки і кивають головою
Баба-Яга: Сьогодні тут одна Королева. І це я. Кікімора: А чого ти так розійшлася? Кричиш тут, психуєш. І так, краще вбрання – завжди тобі діставалось. Найкращі подарунки теж тобі. А я що, коса, горбата? Баба-Яга: А яка ти? Якщо не така – доведи. Кікімора: І доведу. Я знаю, що діти мене люблять, тому з ними піду в хоровод.
Хоровод "Торохтить зима на воді" Після хороводу Кікімора з Бабою-Ягою піднімаються на сцену
Кікімора: Ну і як я тобі? Баба-Яга: Ох і загубиш ти своє здоров'я, в цій передвиборчій боротьбі. Кікімора: Ну я ж не ти. Я молода, красива, енергійна.
Дід Мороз виходить на сцену, і стукає посохом
Дід Мороз: Досить, досить, розступіться Не галдіть, та схаменіться! Ти скажи мені найкраще, Де тебе міг бачить я?
Ти Снігуроньку украла? Це робота не твоя?
Кікімора: Що ти, що ти мій дружочок
Амнезієй захворів. Серіалів надивився, з головою не в ладах (крутить біля скроні)
Дід Мороз: З головою все впорядку. Розкажи ти без брехні: "Хто Снігуроньку украв. А чи знаєш ти, чи ні?"
Кікімора: І чого ти впав в печаль. Не веселий, заскучав? Скоро з горя облисієш, та дивись хоть не помри.
|
|
| |
|
Admin | Дата: Субота, 24 Вер 2011, 17:34 | Сообщение # 8 |
 Генерал-лейтенант
| Дід Мороз: Ти мозги не морочи! Краще всю свою ти нечисть до роботи підключи! Слухай Кікімора не крути, Краще відшукай шляхи! Не мовчи ж ти, слів не трать! Де Снігуроньку шукать?
Стукає по підлозі посохом
Петрик: Не журіться. Все, дідусю Будьте всі в хорошім дусі. Ми самі у ліс підемо, І Снігурку віднайдемо!
Кощій: Моя королево! Може й ми завітаємо на їхнє веселе свято. Баба-Яга: Після того, як ми наробили скільки каверз? Кощій: А давай хоч одне добре діло зробимо. Баба-Яга: Справді, давай допоможемо Петрику визволити Снігуроньку. Хай краще прийде справжня Снігуронька, а не ця мерзотниця. Кікімора: Спробуй, спробуй, відшукай.
Дід Мороз: Згинь, нечиста, замовчи! Поки нам шукають Снігуроньку, ми дорогі діти, потанцюємо та поспіваємо.
Петрик, Кощій, Баба-Яга йдуть шукати Снігуроньку Хоровод "Дід Мороз"
Дід Мороз: Ой, гарно любі дітки Ми разом співали. Ой, як славно мої любі Ми ще й танцювали.
Внучка, де ж ти? Відгукнись! Час нам розважатись. І в цю мить ураз з"явись Досить вже ховатись!
Кікімора: На жаль, повинна вас засмутити.На цьому наше свято закінчилось.Без Снігурки нашому Діду Морозу не справитись.Яка я молодець, яка я чарівниця. Білосніжка: Що я даремно нове плаття зшила? 1-й гном: А ми так готувалися…
2-й гном киває головою
Звучить мелодія, з"являється Снігурка.
Кікімора (здивовано): Цього не може бути! (Тримається за серце) Моє серце не витримає цього, я зараз помру (Падає).
Звучить мелодія пісні "Маленькая страна"
Десь за горами за лісами Новий рік поспіша, Він вже кружляє небесами: Щастя вам запаса.
Він на здоров'я зичить вічне, Натхнення в праці теж, Вірності, дружби і кохання, Щоб не було їм теж.
П-в:
Новий рік поспіша (двічі) Мрії нехай збуваються І радіє душа.
Снігурка: Я-Снігурка, любі діти! Рада світу, як і ви. Я люблю мороз і вітер, І замети снігові,
І зі мною всі звірята. Люблять гратися в ліску, Вмію я пісень співати І ковзатись на льоду.
Дід Мороз: Вже й Снігурку відшукали Радісно всім стало знов І тепер разом із вами Ми підемо в хоровод.
Хоровод
Кощій: Все, тепер я зрозумів І не треба зайвих слів Тож візьміть мене на свято – Гарних діток тут багато.
Чорт: Я не буду рекетиром, А займуся добрим ділом – Буду вам допомагати- Діток всіх розвеселяти
Баба-Яга: І я вмію доброю бути І злі наміри забути.
Гидотниця: Тепер я знаю, що добро Переможе завжди зло.
Дід Мороз: Що із ними нам робити? На мотузку посадити?
Чорт, Баба-Яга, Кощій: Ой пробачте, ой простіть( падають на коліна )
Дід Мороз: Ну, що пробачимо їх? Всі: Пробачимо!
Снігурка: Дідусю! Треба їх пробачити, адже сьогодні – незвичайне свято. Новий Рік!
Дід Мороз: Добре, я не ображаюсь І провину пробача.
Снігурка: І сьогодні в цім будинку Ми святкуємо цю ялинку. Ми щасливі, як ніколи, Ми святкуємо довкола.
Дід Мороз: Подарунки я ще маю І лиш тим я їх вручаю, Хто прийшов до нас на свято У костюмах маскарадних.
Конкурс маскарадних костюмів, Дід Мороз із Снігуркою роздають подарунки
Петрик: З нами весь народ стрічає Щасливе свято – Новий рік. І ми сьогодні вам бажаєм Ще краще жити ніж торік.
Білосніжка: З Новим роком ми вітаєм І дорослих, і малих!
1-й гном: Щастя, радості бажаєм! 2-й гном: Довгих літ і днів ясних!
Баба-Яга: З Новим роком, любі діти! Хай вам доля сонцем світить!
Кощій: Дід Мороз, усім вам милий, Вам бажає щастя й сили.
Кікімора: Щоб здорові ви росли, Добрі й чесні всі були! Щоб раділи вдома вами Ваші рідні тато й мама!
Дід Мороз: Дорогі друзі!Прийшов час уже прощатись. Треба далі вирушати.
Снігурка: То ж прийміть ви на прощання Наші кращі побажання! Не привчайтесь у роботі Відкладати все на потім!
Чорт: Хай щастить вам, діти, всюди, Хай ростуть з вас гарні люди.
Гидотниця: Хай щастить усім нівроку В кожен день нового року!
Снігурка: Зоставайтеся здорові, Далі нам рушати час. Через рік обов'язково В гості прийдемо до вас!
Всі (разом): З Новим роком!
Пісня "Новий рік!"
|
|
| |